Thursday, January 7, 2016

Ik heb jou ik lief

Maak veel te veel en  produceer meer onzin dan je kunt verkopen.
Zaai angst, en zie je zult gegarandeerd veel wapentuig verkopen.
Steel gelegitimeerd meer dan je ooit kunt uitgeven en laat andere ongegeneerd sterven in armoe. Denk nooit aan problemen oplossen, maar zorg voor onoplosbare problemen. Maak van zout water fout water en vergiftig het hemelse nat. Heb vooral  veel zorg voor je zelf en zorg dat er niets over blijft voor een ander. Het geluk is van jou afhankelijk want jij hebt er recht op, zo is dat, en nu opzouten met je gepreek.

En toch blijf ik geloven in mensen. Want van alles wat niet goed is, wat helemaal zinloos lijkt te zijn, is er een onuitroeibaar fenomeen dat meer is dan de goddelijke optelsom van alle negativiteit. Ik heb jou ik lief.. 

No comments: