Thursday, November 10, 2011

Roze strikkie

Ja, ik wil niet roddelen hoor, dat vind ik zo achterbaks. Maar pas zag ik in de metro een man met een hondje op schoot. Je kent ze wel zo'n Maltezertje met een roze strikkie. Sorry hoor, ik moet je eerlijk zeggen ik vind geen gezicht, een grote kerel met een witharige lilliputtertje op schoot, en dan dat roze strikkie, geen porem, neem dan rood dat staat nog een beetje stoer, denk ik zo. Hé kom is, nee geen gegeit, even in je oor, het zal wel een homo zijn geweest, die vent, bedoel ik. Wat zeg je? ssst anders horen de andere het, je hebt hier zo trammelant. Intolerantie noemen ze dat, de huichelaars. Ik ben eerlijk, recht voor ze raap, ik zeg gewoon wat ik denk en als ze dat niet kunnen hebben, nou ja, jammer dan, daar kan ik niks aan doen.

No comments: