Wednesday, November 9, 2011

Blikkoken

Pieter heb je even? ik moet even bellen met mijn vriendin. Hé hallo Evera , zeg zou je het leuk vinden om bij mij te komen eten. Wat zeg je? ja ik kook vanavond zelf, wat? iets heel lekkers meer zeg ik niet. O ja Efie, als je langs Gall&Gall komt neem even een paar flessen beaujolais mee, oké tot straks. Waar was ik ook alweer gebleven, O ja, je moet nu echt gaan hoor, Pieter, want ik moet nog koken en zo, ja ik weet het, het is prima zo, kus kus tot gauw. Die kerels, ik word dood ziek van hun geklaag over de thuis situatie, doei hij zoekt het maar uit die flapdrol, ik begin er niet meer aan. Hè hè, zo dat was het, die is weg. Ik ga koken, oké waar is de blikopener? Wat zijn die blikjes van Bonduelle toch handig, even nog wat Joma salades en een bakje cashewnoten van de Lidl er bij en klaar is het meisje. Ja, ik heb pas zo'n Bonduelle kookworkshop gedaan, nu weet ik pas echt wat koken is. De bel, daar zal je Evera hebben, even die blikjes in de afvalbak, dat gaat ze niks aan. Hé Vera kom binnen meid, ik heb me toch lekker gekookt joh, maar we trekken eerst even een flesje open.

No comments: