Wednesday, March 31, 2010

Plotseling los van vast

Het maakt mij niet uit waar het vandaan is gekomen, nee hoor echt niet. Het was er, gewoon zomaar ineens, dat blije vrije, dat laat maar lekker lopen, dat, kom op zeg wie doet we wat gevoel! Maar al weet ik het niet, denk dan maar niet dat ik er niet van geniet, niet geniet van dat blije vrije, dat laat maar lekker lopen, dat, kom op zeg wie doet me wat gevoel! Al begrijpt, denk ik, niemand wat ik er mee bedoel. Het interesseer me helemaal geen flikker, of dat gevoel lijkt op een groene gifkikker een spuitende tuinslang of dronken olifant, wellicht het voelt misschien wel te irritant, maar mijn gevoel is het blije vrije, dat ik lekker laat lopen, dat ik lekker laat lopen naar de rand van mijn bestaan, want ik kan die rand wel aan, wel aan, met mijn wie doet mij wat gevoel. Al weet ik niet waar deze mooie dromen zomaar vandaan zijn gekomen.

No comments: