Wednesday, January 21, 2009

Steunpilaar

Zonder te zien het betraande gezicht achter je verdrietige stem, voel ik je bezorgdheid in de trillende intonatie.Over alles is al veel gezegd, je eenzaamheid in je veel te drukke baan. Je gevoel van, wat doet het er toe dat ik besta, niemand weet iets van mijn echte leven. Je afgetrapte ritme verveelt zich in herhalingen van doen, meer doen en nog meer doen. Totdat je veerkracht de spanningsboog doorbreekt, je uurwerk raakt van slag. Zonder je te zien, voel ik je zichtbaar, haast aanraakbaar in sensitiviteit.En nu luister je naar mij, ik vraag je geen tegenwaarde. Als je voelt dat ik je gaat helen van je gebroken kracht, is het is het je eigen macht, die het toelaat. Zeg mij rustig en ontspannen deze drie woorden na:"Ik ben Oké".
Mijn gevoel voor jou is goed, beter best. Ik heb het laatste als 'last best' aan jouw gegeven. Het is voor nu goed genoeg, voor daarna ben ik er altijd in je leven.

No comments: