Tuesday, February 15, 2022

Doei !

 "Weet u meneer ik hou niet van alleen zijn maar ik ben het wel sinds me manneke er niet meer is. Ik word soms gek van die reclames op de tv. Allemaal lachende mensen die niet meer doof of slechtziend zijn omdat ze een hoorapparaat of een bril hebben aangeschaft. Geloof jij het? Nou ik niet. Als ze maar aan je kunnen verdienen want echt nodig is het meestal niet hoor. Gewoon effen beter luisteren en praten of een leesbrilletje bij de Hema kopen. Zo hebbie veel lol en het kost geen drol. Weet u waar ik me ook zo de schompes aan erger, die halve bladzijde grote advertenties voor trapliften. Dan denk ik, joh doe toch normaal en ga gewoon treetje voor treetje op eigen kracht omhoog. Dan zullen je knieën wat krakken wat dan nog, je heb toch je trots, of niet soms. Ik zeg maar altijd, zonder knoppie naar het nokkie. Trouwens ik heb wat gevonden tegen het gevoel van alleen slapen, een opgerolde deken achter me rug en een borreltje voor dat ik er in stap. Fijn dat u effe naar mij gewauwel heb willen luisteren, en doe de groeten aan je meisie. Doei!"

No comments: