Wednesday, October 30, 2013

Boerenbedrog

Dag meneer de bankemployé, ik heb even een vraagje. Is deze bank wel goed genoeg voor mij en m'en gezin? Ik bedoel, of dat hij tegen een stootje kan, dat die niet zomaar omrolt, u weet wel, dat die rendierprof is, dat hij degelijk betrouwbaar en sterk is? Kunnen de kinderen met de  hond en kat er op springen zonder dat zijn veren het begeven? en o ja, de bekleding die hoeft van mij niet zo lux te zijn hoor, gewoon sterk en betrouwbaar dat is wat ik eigenlijk zoek. U werkt alleen met Nederlandse banken, dat meent u niet, echt waar? Goed goed goed, das even slikken, maar nu even normaal, u gaat mij nou niet vertellen dat die Hollandse banken echt  zo betrouwbaar en goed zijn als ze er uitzien. Wel? Weet wat u zegt hè! want volgens mij rommelen jullie met verkoopbonussen, zoiets van: Bij  aanschaf van één waardeloze bank twee waardeloze stoelen cadeau. Nou ik denk dat ik het wel gezien heb, ik geloof dat ik even bij onze zuiderburen ga kijken, mooie woonwinkels met prima banken hebben ze daar, gewoon degelijk simpel maar wel betrouwbaar bankwerk, zeg maar... geen boerenbedrog. 

No comments: