Monday, November 19, 2012

Dierenjournaal

Dieren in het nieuws,
Goeden avond kijkers, ik ben Ganzenlien Vinkentouw.

Schiphol: Een mug heeft op een binnenlandse vlucht een noodlanding moeten maken wegens ijsafzetting op zijn vleugels, de noodlanding heeft al het andere muggenvliegverkeer ernstig vertraagd.

Een brute overval: Op de A2 is ter hoogte van het ecoduct een kippentransport overvallen door gemaskerde en tot aan hun slagtanden toe zwaarbewapende wilde zwijnen, alle kippen zijn vrij gelaten en de chauffeur is met een vegetarische loempia  het weiland ingestuurd.

Ter Apel: In ter Apel is een ooievaar bevallen van een zesling, het is de eerste ooievaarsbevalling die rechtstreeks is uitgezonden op het  Dierennet 2.

Terschelling : Op Terschelling zijn twee nog half levende mensen aangespoeld, omdat ze doodvermoeid waren zijn ze opgevangen in het zeemensenhospitaal in Pieterburen.

Amsterdam: Alle duiven op Dam weten niet meer hoe het kwam tsalalalié tsalelalá.

Duivendrecht: Burgemeester Poes van Duivendrecht heeft van de inwoners van zijn gemeenste de Zwarte Kat toe gespeeld gekregen, hij heeft de prijs geweigerd wegens het te donker afschilderen van een zwarte bevolkingsgroep.

Schijt: In het buurtschap Schijt, onder de gemeente Koedood, zijn ter hoogte van de Kalverenstaat tien koeien gearresteerd wegens verboden hoornbezit en het niet kunnen tonen van hun oormerken. Tijdens hun arrestatie hebben de koeien zich loeiend verzet en de hele Koemarkt onder gescheten.

Madurodam: In Madurodam zijn als gevolg van de crisis 10 muizen hun hol uitgezet, ze hadden een huurachterstand van meer dan 10 kazen.

Dit was het Dierenjournaal van de laatste drie maanden. goedenavond        

No comments: