Sunday, December 6, 2009

Bloody Mary

Op een van die schaarse rustige momenten met een tijdschrift op mijn schoot, zat ik ontspannen te lezen aan boord van een kleine motorboot. Ik was helemaal in de mood na het omslaan van een pagina met een prachtig fotoshoot. Ik ben op die mooie kiekjes wel verzot, maar nu schrok ik mij werkelijk helemaal kapot. De op de foto geschoten dame stapte zonder enige vorm van shame zomaar uit het tijdschrift frame. Ze vlijde zich schaamteloos als een Bloody Mary op mijn zwembroek schoot terwijl ze flirtend naar de stuurman floot.Ik pakte haar zwetend vast bij haar verleidelijk papieren lijf en stopte ze snel weer terug bij pagina vijf. Het was warm de zee kalm en rustig, de wijn verdroomde mijn broeierig hoofd en als je mij niet gelooft. Kijk dan gewoon even op bladzijde vijf, maar schrik dan niet want ze heeft werkelijk niets om het lijf.

No comments: