Friday, July 29, 2011

Doe me een lol

En weet je, ik geef geen geld voor die hongerende kinderen in dat helse land, want ik denk, ik weet het haast wel zeker, dat ze er wapens voor kopen, in ieder geval het aan de zo bekende strijkstok blijft hangen. Heb je trouwen gezien dat het bij de Plus weer 3 halen en 2 betalen is. Niet dat ik het allemaal nodig heb hoor, maar je kunt er beter mee verlegen zitten dan om verlegen, vind ik. Je hand op een lege plek slaan vind ik gewoon eng, maar dat begrijp jij wel hè? Hé, trouwens even wat anders: we zijn er dit weekend niet, we gaan lekker even shoppen in Parijs, ja even lekker heen en weer, nee niet met de thalys, nee lekker gewoon met het vliegtuig, veel comfortabeler en sneller, maar dat begrijp jij wel hè? Oké, ik zie je, doei: giro 555 doe me een lol.

No comments: