Thursday, November 25, 2010

Replay

Het is te zot van woorden dat alleen de slotakkoorden nog in mijn hoofd zijn blijven hangen. Was er geen begin van deze almaar vervelender wordende gezangen. Even dacht ik, is mijn geheugenkaart naar de malle miezen, het zou zomaar kunnen door de verkeerd knop te kiezen. Maar nee het was de replay toets in mijn hoofd, die was blijven hangen en herhaalde telkens weer de laatst bezochte muzikale gangen. Het is zo als het gaat met een deuntje of wijsje in je kop in het morgenuur sta je ermee op. Tot aan de avond zingt het in mijn hoofd,"Daar wordt aan de deur geklopt," maar is er nog iemand die er in gelooft?

1 comment:

Anonymous said...

I agree with many points. But in some areas, I feel we need to be more aggressive. Just my opinion. Love ya. bridal jackets iPad Accessories Louboutin Shoes christian louboutin fur boots. Bridesmaid Dresses