Sunday, June 27, 2010

Wat nou man

Het dagelijks leven lijkt soms niets van doen met het hebben van normen en fatsoen. We overschreeuwen liefst de leeuwen met een nog harder gebrul en wie daar wat van zegt is een ouwe zeur, een verschrikkelijke mega lul. We houden alles onder controle als het maar niet om ons zelf gaat, en wat nou man? wat zit je nou te ouwe hoeren dat ik veel te hard rijd door je straat! Je houdt je kinderen maar lekker binnen als je bang bent voor een beetje gevaar, want, weet je, ik ga gewoon mijn eigen gang al doe jij nog zo kloterig en raar.Een kopstoot, een klap voor je harses dat kan je krijgen, ik ben met jou helemaal uit geluld want mijn tolerantie heeft geen grenzen en geen geduld. Het is de spiegel met het beeld van ons dagelijkse gedrag waar we soms van schrikken in waan van het gewone leven, het gewone leven van alle dag.

No comments: