Sunday, December 6, 2015

Afgeknoedeld

De weekdoorkomer.

Maandag, hij is bekend om zijn file leed, dus? Juist thuisblijven als je niet met de fiets naar je werk wil of kan en bedenk een lekke band, het kan zomaar zijn hè?

Dinsdag, ook dit is niet echt een halleluja dag, wel? nee dus. Neem je de auto of de trein? ga het eerste stuk op je gemak lopen dat geeft minder chagrijn.

Woensdag, jawel daar is die weer, de enige echte gehaktdag, voor twaalven de 1e helft, na enen de 2e helft van de week. Ik zou thuis werken dan kan je tussen de bedrijven door naar de slager gaan en over de juiste dagindeling nadenken, maar de keus is geheel aan jou, denk ik zo.

Donderdag, ja nu wordt het wel even bloedserieus er moet ten slotte wel gewerkt worden, anders zijn er geen centjes in de pocket. Dus gaan met die banaan, maar denk om de schil hè..

Vrijdag, dat is de echte deadline deadbeat dag. Ik raad je aan niet te vroeg te beginnen en op tijd  alle handdoeken in de ring te gooien, anders ben je niet goed voorbereidt voor het energie vretende weekend.

Zaterdag, bel op of stuur een WhatsApp naar je baas, dat je moet overwerken, dan ben je gelijk van het gezeik, van de kinderen naar de sportclub brengen, stofzuigen en boodschappen doen, af.

Zondag, relax man, want je bent helemaal afgeknoedeld, toch?

No comments: