Sunday, March 3, 2013

Toedeloe maandag

Maandag,
Ja ik weet het, het begin van weer een klote week. De chef heeft een rothumeur want zijn club heeft weer verloren. De eerste vergadering is een ramp met al die zeurende en gapende collega's en weet je, dan ben ik ook nog eens verliefd op de parkeerwachter, hij mag mij zo een(be)keuring geven, kan het nog erger? De maandag.
Ik denk dat ik voortaan iedere maandag ongesteld ben en dinsdag pas begin, maar ja  die van personeelszaken is een vent met een muts en weet alles van 'de vrouwtjes', zoals hij dat zegt, de engerd. Weet je, ik ben er eigenlijk wel klaar mee, klaar met die klote maandag, afschaffen die zooi., dinsdag, of nee woensdag beginnen met een uitloper naar donderdag en dan vrijdag langzaam afbouwen naar het weekend toe.
Toedeloe maandag.   

No comments: