Wednesday, December 28, 2011

Geluk is

Wat is geluk meer dan een recht geslagen roestige kromme spijker, geld niet het probleem is om dat het er gewoon niet is. Al zou ik bakken met glimmende rechte spijkers bezitten zelfs met een gouden hamer om ze op hun kop te slaan. Al zou ik tonnen vol geld hebben maar ik heb het fatsoen niet dat te delen? Laat het dan maar verdwijnen achter de horizon van mijn hebberigheid.

Wat is geluk meer dan simpel een geflest biertje te drinken, gewoon op het geluk van het moment en nog een flesje vatten, geen probleem geeft maar meer geluk. Al zou ik 100 fusten vol bier kunnen bezitten en iedereen laten denken dat ik de gevierde man in bonus ben. Ik zou het geluk niet vinden, maar verdrinken in hoog geprijsde vriendschap van de huichelende schouderkloppers.

Het moment van verliezen kan een moment van winnen zijn als het je gelukkigere maakt ondanks je tranen.

No comments: