Wednesday, July 28, 2010

Dramatologen

Een drama is pas een drama als het niet wordt gezien als een drama maar als, het is verschrikkelijk wat er is gebeurd maar ik of wij zijn niet verantwoordelijk.Het is verstoppertje spelen in de meest onbeschofte rudimentaire vorm, gewoon het stelselmatig blijven ontkennen van jouw, jullie verantwoordelijkheid.Maar let op: hun dood wordt de jouwe al was het maar in je gebrainwashte hoofd, dat is een ongeschreven wet. Zoals, jij en jullie allemaal die zich aan die gruwelijke ontkenningswoorden te buiten gaan, daar is maar een antwoord op, hou er mee op! Zeg gewoon, ik was er wel niet bij , maar ik voel me er wel bij betrokken en zeker verantwoordelijk al kost het misschien mijn kop maar ik loop er niet voor weg. Het zou wel het allerminste gebaar kunnen zijn wat wellicht nu niet begrepen wordt maar altijd veel meer is dan een ontkennend niets.

No comments: