Sunday, July 18, 2010

Dat vind ik

De aarde is niet groen en rond als de platvloersheid aan de horizon verschijnt. Hé halo hoe is het ouwe makker, nog wat spannendst beleefd de laatste tijd? Jawel heel veel, als ik je nou vertel dat mijn nieuwe leasebak veel groter en sneller is geworden en mijn vakanties, het zijn er nu minstens drie per jaar, ja die zijn echt vet veel duurder geworden, en o ja, waar jij nu naar toe gaat daar ben ik al tien keer geweest, echt helemaal te gek joh. Milieu? wat zeg je, of ik daar wel eens aan denk? kom op nou zeg dat is echt iets voor die saaie niet genieters voor de zure azijnpissers van de maatschappij. Nee gewoon gaan met die bakbanaan, zonder schaamte en fatsoen en als op op is, ga ik gewoon weer iets anders verzieken, want dat is toch wel het leukste wat er is, tenminste dat vind ik.

1 comment:

Jeannette Opmeer-Harts said...

Je hebt het echt wel bij het rechte eind, er zijn erbij die verzieken zoveel daar wordt je onpasselijk van!! Vrgr Je Straathaan.