Friday, May 15, 2009

Dronkenmanstaal

Ik zag een zwart schaap met drie oren en vijf poten, een wilde tuinslang met een roze bril, een half kalf met twee koppen in moten een broedse wipkip met een apenbil, ik zag de gevierde tweewieler freewheelen met een truck zonder fuck, maar met geluk, ik zag twee mooie vrouwenbenen straal bezopen op hun wenkbrauwen lopen, geloof me helemaal zonder kruk en toen? toen ging de blauwe zon zomaar sissend kopje onder als een voorspeld derde wereld wonder, o ja, met een beetje spijt bakte bakker Bart een reuze brood met heel veel luilakkers bakkersvlijt, overal is alles en overal is er niets, ik ga even in de schaduw zitten want ik mis mijn opoes fiets, de regen geeft soms droge zegen en de kraaien vallen soms expres levend dood van het dak, zeg, ik ben eigenlijk een zak en als ik zo door blijf zuipen als een dronken del kom ik niet in hemel en ook niet in de hel, ik strand vroeg of laat niet op straat maar met mijn partyboot als een menselijk wrak in de goot.

No comments: