Wednesday, January 1, 2014

Voornemens

Aan het begin van een nieuw jaar zijn de voornemens niet van de lucht. Het vuurwerk is nauwelijks gedoofd de wensen uitgesproken, er ligt een zee van dagen te glinsteren aan de horizon, dus gaan met die geplande plannen. Ik ben van plan te stoppen met roken, niet voor me zelf maar van zalm. Ik stop met drinken van alcohol als ik weer 16 ben. Ik ben van plan mijn rijbewijs te laten verlengen niet omdat  het verlopen is maar te kort is. Jazeker ik zal netjes u tegen u blijven spreken ook al vind ik u een lullie.Ik zal niet meer liegen als de waarheid er om vraagt en waarheid spreken als ik moet liegen. Plofkippen mogen van mij gewoon ploffen dat is altijd beter dan bakken. Ik zal ook niet vies zijn van een jointje als hij maar niet eerst in een andere bek heeft rond gelummeld. Ik ga de hoornloze koe bij zijn lurven pakken totdat zijn horens weer terug komen. Ik ga oude koeien uit de sloot halen en naar de verzorgingsstal voor bejaarde koeien brengen. Als het even kan maak ik van alle ministers klompendansers en van klompendanser weer ministers dan weten ze ook wat de horlepiep is.Ik denk dat ik in de loop van het jaar een bezoek ga brengen bij iemand die niet meer op bezoek kan komen om spijt te voor komen. Voornemens, wat een gedoe, het is zelfs leuker om dat beloven niet te doen. Gewoon anders zijn dan je zelf had voorgenomen en als je dan toch anders bent is de volgende stap niet moeilijk. Doe eens gewoon gek!   

No comments: