Tuesday, April 6, 2010

Niet mijn vinger

Het is niet mijn vinger die de trekker overhaalt, want denken en doen heb ik uitbesteed aan een microfonist. Het is een soort computergame, de afstand is groot genoeg om niet het kermen te horen. Het dood maken van een ziel en leven koppel ik niet aan de werkelijkheid, het is een kwestie van uitschakelen, zo ben ik door mijn superieuren geïndoctrineerd, niet denken, dat wordt voor je gedaan. En thuis, ja daar voer ik straks mijn duiven en mijn vissen anders gaan ze dood. Last van mijn geweten? ik heb gelukkig een knop in mijn kop, die knop heb ik geleerd, kan je zelf omzetten naar de stand 0, makkelijk toch? Hé, Papa jij vliegt toch ook in zo'n stoere helikopter met een vet takkkkker kanon, ik zag het gisteren op de tv, maar dat is natuurlijk niet helemaal echt, toch? Het is niet mijn vinger, het is niet mijn geweten, maar de tijd van afreken is wel voor jou gereserveerd.

No comments: